Yeşilyuva Osman Çemen Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon:  Sunduğu imkanları sürekli geliştiren,  Yükseköğrenime her yıl artan başarılarla öğrenci yerleştirebilen,  Sosyal ve Kültürel etkinliklerle adını duyuran,  Çevrede örnek gösterilen bir kurum olabilmektir.

Misyon: Bilim ve teknoloji alanında örnek okullardan biri olarak bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız. İlköğretim mezunlarının ortaöğrenimlerine Yeşilyuva Osman Çemen Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde devam etmelerini cazip kılacak niteliğe sahip olmak, birçok alanda öğrenci yetiştiren Yükseköğretim kurumlarında, okulumuz öğrencilerini iyi yetiştirerek eğitim görmelerine imkân tanımak, mesleki eğitim bölümlerimizde okuyan öğrencilerimizin de bu alandaki ilgi ve yeteneklerini açığa çıkarıp geliştirerek zanaat sahibi olmalarını sağlamak ve mahallemizin lise ve yükseköğrenim alanlarındaki mezun oranını yükseltmek varlık nedenimizdir.

Başarılar: BİLEK GÜREŞİ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ BOCCE İL BİRİNCİLİĞİ

Saatler: 08:30 17:00
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: BOCCE BADMINTON BASKETBOL DART MASA TENİSİ TENİS VOLEYBOL BİLEK GÜREŞİ GÜREŞ