Yeşilyuva Osman Çemen Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02585141503
WEB http://yesilyuvacpl.meb.k12.tr
Adres : Yeşilyuva Mahallesi Acıpayam/DENİZLİ
VİZYON : · Sunduğu imkanları sürekli geliştiren · Yüksek öğrenime her yıl artan başarılarla öğrenci yerleştirebilen, · Sosyal ve Kültürel etkinliklerle adını duyuran, · Çevrede örnek gösterilen bir kurum olabilmektir.
MİSYON : Bilim ve teknoloji alanında örnek okullardan biri olarak bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız. İlköğretim mezunlarının ortaöğrenimlerine Yeşilyuva O,Çemen Ç.P.Lisesi’nde devam etmelerini cazip kılacak niteliğe sahip olmak, birçok alanda öğrenci yetiştiren yüksek öğretim kurumlarında, okulumuz öğrencilerini iyi yetiştirerek eğitim görmelerine imkân tanımak, mesleki eğitim bölümlerimizde okuyan öğrencilerimizin de bu alandaki ilgi ve yeteneklerini açığa çıkarıp geliştirerek zanaat sahibi olmalarını sağlamak ve kasabamızın lise ve yüksek öğrenim alanlarındaki okuryazar oranını yükseltmek varlık nedenimizdir.
BAŞARILAR : BİLEK GÜREŞİ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ BOCCE İL BİRİNCİLİĞİ
Rehber Öğretmen : 0