DENİZLİ / ACIPAYAM - Yeşilyuva Osman Çemen Çok Programlı Lisesi

Yeşilyuva Osman Çemen Çok Programlı Lisesi

Yeşilyuva Kasabası Acıpayam/DENİZLİ
Vizyon
· Sunduğu imkanları sürekli geliştiren · Yüksek öğrenime her yıl artan başarılarla öğrenci yerleştirebilen, · Sosyal ve Kültürel etkinliklerle adını duyuran, · Çevrede örnek gösterilen bir kurum olabilmektir.
Misyon
Bilim ve teknoloji alanında örnek okullardan biri olarak bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız. İlköğretim mezunlarının ortaöğrenimlerine Yeşilyuva O,Çemen Ç.P.Lisesi’nde devam etmelerini cazip kılacak niteliğe sahip olmak, birçok alanda öğrenci yetiştiren yüksek öğretim kurumlarında, okulumuz öğrencilerini iyi yetiştirerek eğitim görmelerine imkân tanımak, mesleki eğitim bölümlerimizde okuyan öğrencilerimizin de bu alandaki ilgi ve yeteneklerini açığa çıkarıp geliştirerek zanaat sahibi olmalarını sağlamak ve kasabamızın lise ve yüksek öğrenim alanlarındaki okuryazar oranını yükseltmek varlık nedenimizdir.
Rehber Öğretmen :
Derslik :10<